Kontakta oss
BESÖK OSS
Besöksadress: Klicka här
Postadress: 573 99 Tranås
GPS: Lat:   58,1548
          Lon: 14,8425
 
KONTAKT
Mail: Klicka här
Växel: +46 140 144 50
 
PERSONAL
VD & PlatschefPeter Frejhagen
 
Vägbeskrivning

Avfart 107 från E4:an "Omberg/Väderstad". Följ skyltning mot "Boxholm" och efter ca 2 km sväng höger vid skylt "Trehörna 18". Vi ligger precis bredvid Trehörna Kyrka.

Bokningsbara via

Vandrarhem på
 BookingLogotype0
  Skarmavbild 2022-02-13 kl. 22.38.30

Hotell & konferens på

BookingLogotype0

När du sitter på strand-verandan, ser ut över vattnet ser du inte Trehörna Wärdshus.

Du upplever Natur, Kultur och Harmoni.

Du upplever sjön och kyrktornet i en av Sveriges äldsta kultur-bygder.

Inne i Wärdshuset är det ljust, öppet och hem-trevligt och du känner vingslagen från den gamla skolmiljön med skolplanschen och en och annan kateder eller skolbänk från förr.

Välkommen!

Hotell | Allmänt om oss

Om Trehörna Wärdshus

  Boendemiljö

 

Tänk att få vakna och ta ett morgondopp i sjön, köra en omgång på vårt gym eller bara inta bastun eller bubbelpoolen för en stund. När du är klar så går du in och hämtar frukost från vår stora frukostbuffé som du intar ute på strandverandan eller i frukostmatsalen. Nu är du redo för dagens utmaningar, oavsett om det är att ligga på bryggan och sola eller delta på en konferens inne i vår luftiga konferenssal.

Vi har 16 hotellrum varav 3 familjerum, samtliga i hög standard, 8 fristående stugor vid vattnet. Totalt kan vi erbjuda ca 71 bäddar idag. Observera också att sänglinne och liten handduk ingår när ni bor i våra stugor men inte badlakan.

När ni bor hos oss har ni tillgång till vårt spa samt möjlighet att bada i sjön så glöm inte badkläder. Alla våra utrymmen är unisex och vi har som en allmänn policy att nakenbad är okej när du badar från vår brygga.

  Mat

 

 

 

 

 

 

 

Trehörna Wärdshus lagar all mat från grunden som på rikitgt är närproducerat. Vi har den lokala jägaren som levererar köttet. Det blir därför som grund vildsvin men efter säsong både älg, rådjur och hjort. Våra ägg hämtar vi från Hägna gård någon kilometer härifrån och våra grönsaker och potatis från de lokala gårdarna.

Ibland hör vi att gäster som stannar länge vill ha andra produkter som bas för det vi lagar och det är vi medvetna om. Men tro oss, även om basprodukten är densamma är vi stolta att kunna producera en stor variation av rätter som inte liknar varandra över huvud taget. Det krävs mer arbete men vi tror att det lönar sig i längden att det vi gör väcker nya smakupplevelser än det invanda. 

 

Välkomna att njuta hos oss!

 
Medlemskap i/på

 

Visita logo RGB ingen undertext 400px

 

Schysta villkor