Kontakta oss
BESÖK OSS
Besöksadress: Klicka här
Postadress: 573 99 Tranås
GPS: Lat:   58,1548
          Lon: 14,8425
 
KONTAKT
Mail: Klicka här
Växel: +46 140 144 50
 
PERSONAL
VD & PlatschefPeter Frejhagen
 
Vägbeskrivning

Avfart 107 från E4:an "Omberg/Väderstad". Följ skyltning mot "Boxholm" och efter ca 2 km sväng höger vid skylt "Trehörna 18". Vi ligger precis bredvid Trehörna Kyrka.

Bokningsbara via

Vandrarhem på
 BookingLogotype0
  Skarmavbild 2022-02-13 kl. 22.38.30

Hotell & konferens på

BookingLogotype0

När du sitter på strand-verandan, ser ut över vattnet ser du inte Trehörna Wärdshus.

Du upplever Natur, Kultur och Harmoni.

Du upplever sjön och kyrktornet i en av Sveriges äldsta kultur-bygder.

Inne i Wärdshuset är det ljust, öppet och hem-trevligt och du känner vingslagen från den gamla skolmiljön med skolplanschen och en och annan kateder eller skolbänk från förr.

Välkommen!

Konferens

Konferera på Trehörna Wärdshus


Tempot är högt i dagens organisationer och företag. Vi måste arbeta effektivare och samtidigt ska verksamheten utvecklas. Just därför är det oerhört viktigt att det finns tid för att konferera, och att man kan träffas utan stress och avbrott. Konferensen är helt enkelt blivit en viktig del i företagets eller organisationens utveckling.

Trehörna Wärdshus ligger endast 20 minuter från Tranås, 30 minuter från Mjölby och 50 minuter från Linköping och Jönköping, 2,5 timmar från Göteborg och 3 timmar från Stockholm. Trehörna har också bussförbindelse från Tranås och Ödeshög. Det betyder att ni med lätthet kan använda oss er dagkonferens, ”lunch till lunch”, kick-off med övernattning men också längre arrangemang.

Väljer ni Trehörna Wärdshus som konferensgård väljer ni att mötas och samtidigt njuta av god mat, nya upplevelser och ett personligt bemötande. Luften, fåglar som kvittrar och vågor som kluckar bidrar till att du blir avslappnad och mer mottaglig för information, vilket gör ditt möte effektivt.

Vi kan erbjuda stora luftiga lokaler med all teknik man kan tänka sig för konferensen eller festen och ett modernt boende för den bekväma. Tänk er att få konferera med fötterna i vattnet på vår brygga, äta en god middag ute på Trehörnasjön efter mötets slut, eller att värma sig i bastun inför årets första vinterbad.

På Trehörna Wärdshus har vi 4 konferensrum/grupprum i olika storlekar där den största rymmer 80 personer i konferenssittning och 100 personer i biosittning. Alla våra konferenslokaler är utrustade med trådlöst bredband och modern konferensteknik i både, ljud, ljud och bild. Vi har självklart scen med dubbla talarstolar för kongressen eller stämman och ljudutrustning och ett antal musikinstrument för bandet eller uppträdandet.

I den gamla skolbyggnaden från 30-talet finns 14 hotellrum och 1 svit, alla med toalett och dusch. Dessutom har vi 8 fristående stugor med 16 bäddar. Totalt kan vi alltså ta emot upp till 50 personer för boende och 100 för konferensen eller festen.

Om du och ledningsgruppen/styrelsen/gänget vill jobba kreativt i en lugn miljö ger vi dig all service och avskildhet. Vi på Wärdshuset föreslår gärna lokaler, måltider och upplevelser som kan passa just er!

Glöm inte heller att en bra konferens innehåller både allvar och lek, sammansvetsat av god mat och dryck. Hos oss hittar du lummiga skogar, trolska insjöar och öppna landskap inpå knuten. Mellan vandringsleder, golfbanor, sjöar och cykelleder ligger Trehörna Wärdshus i stillsam, vacker och historisk miljö.

Vi arrangerar gärna inspirerande aktiviteter mellan arbetspassen, eller andra kringaktiviteter efter önskemål. Vi hjälper självklart till med transporter till och från oss för att ytterligare göra ert konfererande enklare.

 
Medlemskap i/på

 

Visita logo RGB ingen undertext 400px

 

Schysta villkor