Kontakta oss
BESÖK OSS
Besöksadress: Klicka här
Postadress: 573 99 Tranås
GPS: Lat:   58,1548
          Lon: 14,8425
 
KONTAKT
Mail: Klicka här
Växel: +46 140 144 50
 
PERSONAL
VD & PlatschefPeter Frejhagen
 
Vägbeskrivning

Avfart 107 från E4:an "Omberg/Väderstad". Följ skyltning mot "Boxholm" och efter ca 2 km sväng höger vid skylt "Trehörna 18". Vi ligger precis bredvid Trehörna Kyrka.

Bokningsbara via

Vandrarhem på
 BookingLogotype0
  Skarmavbild 2022-02-13 kl. 22.38.30

Hotell & konferens på

BookingLogotype0

När du sitter på strand-verandan, ser ut över vattnet ser du inte Trehörna Wärdshus.

Du upplever Natur, Kultur och Harmoni.

Du upplever sjön och kyrktornet i en av Sveriges äldsta kultur-bygder.

Inne i Wärdshuset är det ljust, öppet och hem-trevligt och du känner vingslagen från den gamla skolmiljön med skolplanschen och en och annan kateder eller skolbänk från förr.

Välkommen!

I media | SR Östergötland / Dagboken


SR Östergötland / Dagboken

Från storsta'n till Trehörna

När skolan i Trehörna (mellan Boxholm och Ödeshög) skulle läggas ner tillfrågades ortsborna om vad de tyckte att byggnaden skulle användas till. Och svaret blev någon form av hotell, spa, vandrarhem eller värdshus. Klart vart att man ville att det skulle komma till användning!

Samma vår såg Peter Frejhagen annonsen och slog till, och i maj i år slår han upp portarna förTrehörna Wärdshus. Peter lämnade storstadslivet i somras. Han åker långfärdsskdridskor då och då, och gillar att lyssna på tystnaden. Nu jobbar han som bäst med förberedelserna och den här veckan är han vår dagboksgäst.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Måndagens avsnitt "Det var faktiskt modigt av mig"

(SR Östergötland 110117) Dagboksgäst: Peter Frejhagen, 37 år, Stockholmare som köpt gamla skolan i Trehörna, som snart ska bli värdshus. Peter hoppas att det ska öppna i maj, och berättar att han själv tycker att han är rätt modig, som ger sig in projektet att starta konferensanläggning ute i obygden!

 

Tisdagens avsnitt "Vi (s) har förlorat rätten att kalla sig folkrörelse"

(SR Östergötland 110118) Peter Frejhagen berättar idag om några av sina tidigare jobb. Han har varit politisk handläggare för (S) i Riksdagen, arbetat som personlig assistent och inom fackförbundet Kommunal. Peter är fortfarande aktiv inom Socialdemokraterna och är säker på att partiet återigen kommer att bli ett folkrörelseparti värt namnet, med betydligt fler än 25% av väljarstödet.


Onsdagens avsnitt "Jag kunde ingenting om byggen när jag började"

(SR Östergötland 110119) Peter Frejhagen har nyligen tagit över Trehörna skola, som han ska göra om till värdshus. Och det där med att riva väggar, dra avlopps- och elledningar, det kunde han definitivt ingenting om innan. Men intygar att det är fantastiskt kul!

 

Torsdagens avsnitt "Vännerna undrar om jag inte blir skogstokig"

(SR Östergötland 110120) Peter Frejhagen är mannen som flyttade från Stockholm till Ödeshög för att starta wärldshus. Här i länet tar han gärna sina långfärdsskridskor och åker iväg för att lyssna på tystnaden.

 

Fredagens avsnitt "Tänker inte på något annat än bygget..."

(SR Östergötland 110121) Peter Frejhagen är stockholmaren som tog sitt pick och pack och flyttade till Östergötland och Ödeshög för att ta öppna Trehörna Wärdshus. Programledare Jessica Gredin. 

 

 
Medlemskap i/på

 

Visita logo RGB ingen undertext 400px

 

Schysta villkor