Kontakta oss
BESÖK OSS
Besöksadress: Klicka här
Postadress: 573 99 Tranås
GPS: Lat:   58,1548
          Lon: 14,8425
 
KONTAKT
Mail: Klicka här
Växel: +46 140 144 50
 
PERSONAL
VD & PlatschefPeter Frejhagen
 
Vägbeskrivning

Avfart 107 från E4:an "Omberg/Väderstad". Följ skyltning mot "Boxholm" och efter ca 2 km sväng höger vid skylt "Trehörna 18". Vi ligger precis bredvid Trehörna Kyrka.

Relaterade artiklar
Bokningsbara via

Vandrarhem på
 BookingLogotype0
  Skarmavbild 2022-02-13 kl. 22.38.30

Hotell & konferens på

BookingLogotype0

När du sitter på strand-verandan, ser ut över vattnet ser du inte Trehörna Wärdshus.

Du upplever Natur, Kultur och Harmoni.

Du upplever sjön och kyrktornet i en av Sveriges äldsta kultur-bygder.

Inne i Wärdshuset är det ljust, öppet och hem-trevligt och du känner vingslagen från den gamla skolmiljön med skolplanschen och en och annan kateder eller skolbänk från förr.

Välkommen!

Om | Trehörna Wärdshus

Om Trehörna Wärdshus

 

”Andra såg ett stort gammalt skolhus på landet, dyrt i drift och svårt att sälja. Stockholmaren Peter Frejhagen, 36, såg ett fyndställe med drömläge.”

Tranåstidningen juni 2010

 

Trehörna Wärdshus

Trehörna Wärdshus invid Trehörnasjön förvärvades maj 2010 och var då en skola. Maj 2011 öppnar vi och är då ett hotell & Konferenscenter med fokus på lugn, njutning, kreativitet och inspiration. Vi har gjort en omfattande renovering nästan helt själva och skapat en plats som tar hänsyn till miljön och ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Vi ligger endast 20 minuter från Tranås, 30 minuter från Mjölby och 50 minuter från Linköping och Jönköping, 2,5 timmar från Göteborg och 3 timmar från Stockholm. Trehörna har också bussförbindelse från Tranås och Ödeshög.

Det betyder att ni med lätthet kan använda oss er dagkonferens, ”lunch till lunch”, kick-off med övernattning men också längre arrangemang. Ni kan använda oss för ert Bröllop, från välkomstskål, vigsel på strandverandan eller i den vackra Trehörna Kyrka, bröllopsmiddagen och därefter festen, övernattning och frukost dagen efter. Det kan vara din födelsedagsfest, studentexamen eller annan högtid. Ni har behovet och vi ska se till att kunna erbjuda lösningen!

Maten dukas upp på stora buffébord med utsikt över Trehörnasjön. Vår ambition är att servera rustika och vällagade rätter från olika delar av världen utan krångel. Här får det enkla och genuina ta plats med lokalt producerade råvaror. Både mat och dryck är utvald med omsorg och med fokus på närhet och av hög kvalité.

Vi arrangerar gärna inspirerande aktiviteter efter önskemål. Vi hjälper självklart också till med transporter till och från oss för att ytterligare göra ert konfererande enklare.

Välkomna till oss önskar Peter med personal!

 

 

 
Medlemskap i/på

 

Visita logo RGB ingen undertext 400px

 

Schysta villkor